Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin uran ve öbür özellikleriyle bile konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ansızın okkalı insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zorlamasız olması fehvaına gelir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri yüz kapılar pert görmez.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından kusur mesajları aldatmaıp almadığı gibi görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile alakalı bilim toplar.

Hassaten, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf meydanından yarar peyda etmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 eş kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına demetlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda dokumadan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve adam yaşamını mahiyet vadi, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya sülale sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; akla yatkın korumaya ehil olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz evetğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

ürkü bar sebebiyle bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca Yangın Merdiveni Kapısı bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page